"Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa"





GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - LEADER (1)

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - LEADER (2) 2011.10.19.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - LEADER (3) 2011.10.26.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - LEADER (4) 2011.11.03.

 

 

LEADER Pályázati felhívás

 

Az ÚMVP Irányító Hatósága a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján meghirdeti a LEADER-térségek pályázati felhívásait, melyek az alábbiakban letölthetők.


A rendelet alapján meghirdetésre kerülő LEADER pályázati felhívás keretében a pályázatokat 2011. szeptember 30. és október 31. között elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül az MVH honlapján közzétett, valamint a területileg illetékes LEADER HACS által rendszeresített formanyomtatványon kell benyújtani.

 

LEADER rendelet (pdf)

99/2011. sz. IH közlemény

106/2011. sz. IH közlemény

109/2011. sz. IH közlemény

109/2011. sz. IH közlemény (MS Word formátumban)

I. számú melléklet pályázati felhívás

II. számú melléklet HBB eljárásrend

Technikai közreműködés

Gyakran Ismételt Kérdések

 

47

Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete

Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete (zip)

 

 

A Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete (JKHK Egyesülete) tájékoztatja, hogy megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011. (VII.29) VM rendelet alapján kihirdetett pályázati felhívás keretében nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 149/2011. (IX. 20.) MVH közlemény, amely elérhető az MVH honlapján, az alábbi linken:

http://mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1492011


Felhívjuk a figyelmet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének általános szabályairól szóló 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet és a támogatási rendelet valamint a kapcsolódó pályázati felhívás (az ÚVMP Irányító Hatóságának 99/2011. (VIII./2) sz. Közleménye és módosításai) alapos tanulmányozására a támogatási kérelem benyújtása előtt, tekintettel a megváltozott jogszabályi környezetre:

http://umvp.eu/?q=leader-palyazati-felhivas

 

----------------------------------------------

LEADER felhívás

 

Megjelent a A vidékfejlesztési miniszter 76/2011. (VII. 29.) VM rendelete az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-tõl nyújtandó támogatások részletes feltételeiről

 

A pályázatokat 2011. szeptember 30. és október 31. között elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül az MVH által rendszeresített és honlapján közzétett formanyomtatványon kell az MVH-hoz benyújtani. A pályázathoz csatolandó dokumentumokat szkennelt formában kell csatolni a pályázathoz.

A területileg illetékes LEADER HACS célterületeire vonatkozó keretösszeg a pályázati felhívásban kerül meghirdetésre.

 

A VM rendelet letölthető: ITT


JKHK Egyesülete rendelkezésére álló források letölthető: ITT

 

47 Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete (zip)

 

HBB ülés információi elérhetőek: ITT

 

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 99/2011 (VIII/2.) közleménye - 3. rész

Az ÚMVP LEADER fejezetéhez tartozó Pályázati Felhívásról, valamint a Helyi Bíráló Bizottság eljárásrendjéről

A feltöltési limit miatt a közleményt és mellékleteit három részletben töltjük fel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a sikeres pályázat kidolgozásának első  lépése  a  Felhívásban  szereplő  célterületek,  a kapcsolódó  LEADER  kritériumok,  valamint  az  illetékes  LEADER  HACS  honlapján  található  HVS megismerése. Az említett dokumentumokat alapul véve kell megfogalmazni a projekt javaslatot, amelyet a pályázónak a Felhívás
2. számú mellékletét képező formanyomtatványon előzetesen be kell nyújtania a területileg illetékes LEADER HACS-hoz, melyet a LEADER HACS HBB-je a HVS-nek és a LEADER kritériumoknak való megfelelés szempontjából vizsgál. Döntést hoz arról, hogy a HVS-hez illeszkedőnek tartja-e a projektötletet, vagy sem.  Amennyiben az előzetesen kihirdetett szempontrendszer alapján megállapítja az illeszkedést, úgy támogató nyilatkozatot ad ki amennyiben nem tartja illeszkedőnek, úgy elutasító nyilatkozatot ad a pályázónak.








websas.hu
(c) Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete 2008-2009   

Jogi nyilatkozat | Adatvédelem